Sunshine

Sebenernya ini post bakal pendek aja sih

Mungkin ya, ga janji

Gue teringat dialog Reed dan petugas bandara over-sized item di LAX di film Valentine’s Day. Adegan ketika Reed mau ngejar Julia untuk ngasih tau kalo pacarnya itu sebenernya udah beristri dan dia gak lagi tugas di rumah sakit di San Fransisco. (Gue bisa2 nyeritain ttg film ini semua2nya lagi haha)

The point is

Reed said this to the man,

“She is like… (he looked around, felt frustrated, maybe lack of words that could describe Julia :p) Sunshine (finally he answered). Everything (ada penekanan di sini) is better when she’s there”

Damn, that’s really sweet. Really sweeet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s